Malki Maria Academy

“Een perfecte balans tussen praktijk en theorie”

Maria Malki onderscheidt zich door haar ervaring en kennis op het gebied van make-up en het beheersen van de nieuwste technieken. Zo heeft ze diverse opleidingen gevolgd in het buitenland om zo deze technieken te kunnen beheersen en haar kennis up to date te houden. Ook heeft ze gewerkt voor verschillende bekende top designers. Haar make- up academy is dan ook de juiste plek wanneer je op zoek bent naar kwaliteit. De lessen hebben de perfecte balans tussen praktijk en theorie waardoor je vooral veel aan de slag bent in plaats van alleen maar te luisteren. Maria gelooft in het gezegde “oefening baart kunst” en wil dan ook zoveel mogelijk praktijk gericht werken met haar cursisten.

Privé workshop 1 dag

Ben jij een startende make-up artist of ben jij een professional die op zoek is naar nieuwe technieken en inspiratie? Misschien ben je wel op zoek naar iemand die je kan leren hoe je bij jezelf het beste make-up kan aanbrengen en wens je persoonlijk advies? Reserveer dan nu je plek voor de 1 daagse workshop.

Meer info

Privé training 2 dagen

Ben jij toe aan een professionele carrière als make-up artist? Of heb je behoefte aan het leren van nieuwe technieken? Wil je meerdere looks kunnen oefenen? Dan is de twee daagse training voor jou weggelegd!

Meer info

VIP Privé training 3 dagen

Tijdens deze training wordt er gezorgd dat je klaar bent om na afloop zelf aan de slag te gaan als artist en je ervaring te kunnen opbouwen. Van een naturel lookje tot een uitgebreide bruids make-up, alles wordt behandeld en geoefend. Reserveer nu je plek voor deze intensieve training.

Meer info

Maria heeft onder andere gewerkt voor: