Privé workshop 1 dag

Voor beginners & gevorderden, zowel mogelijk voor privé gebruik als voor professioneel gebruik.

1. Voor privé gebruik:

Variant 1: Ben jij opzoek naar persoonlijk advies en heb je het gevoel je verloren te voelen tussen al die make-up producten? Begrijpelijk! Maria helpt je tijdens deze workshop om jezelf te leren opmaken. Ook zal er goed gekeken worden naar wat bij jou past en zal er een persoonlijk advies gegeven worden. Kort samengevat een middag of ochtend lekker met jezelf bezig zijn. Je zult merken dat je na afloop  van deze workshop veel meer weet over verschillende essentiële producten, meer kennis hebt over wat het best bij je past en weet hoe je alles moet aanbrengen. Voor deze variant van de workshop is geen model  nodig, we werken we uiteraard op je eigen gezicht. We zullen een natuurlijke dag look uitwerken maar eventueel ook een avond look. Ook zal er naar jouw eigen make-up producten gekeken worden ,zo kan er advies gegeven  worden ook met je eigen producten.

Tip: Op zoek naar een origineel cadeau? Geef deze workshop dan cadeau middels een cadeaubon. Hoe leuks is het om eventueel samen met een vriendin of familie deze workshop te kunnen volgen?! Gegarandeerd een geslaagde dag vol informatie en gezelligheid! Interesse? Stuur een mail naar info@mariamalki.com

Voor workshops met meerdere personen en/of groepen neem contact op via info@mariamalki.com voor het bespreken van groepskortingen.

Wat is inbegrepen?

– Privé workshop ( 5 uur )
– Gebruik van onze materialen en producten
– Een set Maria Malki wimpers voor gebruik tijdens de les
– Gratis parkeerplaats
– Certificaat
– Goodiebag
– Drankjes en snacks (lunch)

Prijs: € 220,00

Tickets bestellen

2. Voor professioneel gebruik:

Voor de gevorderde of beginende make-up artist is het ook mogelijk om een privé workshop te boeken.

Ben jij nog nieuw in dit vak maar heb je toch al enige ervaring kunnen opbouwen en ben je opzoek naar een goede basis? Dan is deze workshop misschien wel exact wat je nodig hebt! Ook voor de reeds ervaren artist is dit een geschikte workshop, de workshop is namelijk geheel aan te passen naar eigen wens. Vaak is er eerder al een visagie opleiding gevolgd bij een ander instituut waarbij de cursisten na afloop niet het gevoel hebben dat ze alle moderne technieken beheersen, of dat er nog specifieke kennis ontbreekt bij bv. het onderdeel bruidsmake-up. Voor deze make-up artists is het mogelijk om aan te geven waar je precies nog aan wilt werken en om dit in de workshop te behandelen/perfectioneren. Je hebt hierbij geheel de vrijheid om zelf aan te geven waar het probleempunt ligt en om dit tijdens de workshop aan te pakken. Uiteraard heb je als make-up artist tijdens deze workshop een model nodig. Dit model behoor je zelf te regelen.

Kom je van ver en is dit lastig? In overleg is het eventueel mogelijk dat er een model voor je wordt gezocht. Geef dit wel op tijd van te voren aan. We zullen tijdens deze workshop maximaal 2 looks kunnen uitwerken, dit is geheel afhankelijk van jou eigen werktempo.