Maria Malki

Maria Malki

Maria Malki make-up tools & Maria Malki Academy zijn opgericht door eigenaresse Maria-Nane Malki (Heerlen, 22 augustus 1990).

Tijdens haar carrière als make-up artist lanceerde Maria haar eigen make-up tools & wimpers. Maria begon haar carrière als make-up artist in 2015. In de afgelopen jaren heeft ze diverse opleidingen en workshops in het buitenland gevolgd, waaronder een opleiding in Qatar en Parijs. Op deze manier heeft ze een wereldwijde ervaring kunnen opbouwen en beheert ze diverse stijlen en technieken.

Na de realisatie van haar eigen productlijn heeft ze ervoor gekozen om ook een eigen make-up academy te openen. Hier geeft Maria les aan studenten die graag het vak willen leren of hun bestaande kennis willen uitbreiden/verfrissen. Het idee ontstond omdat er niet voldoende mogelijkheden zijn om een goede training/opleiding te kunnen volgen waarbij de praktijk centraal staat.

Maria is zeer gepassioneerd in haar werk en draagt deze passie graag over binnen haar academy en op social media. Ze heeft van haar passie haar werk gemaakt! Met haar academy inspireert ze niet alleen startende artists, maar ook ambitieuze professionals die reeds langer in het vak zitten om hun doelen te bereiken en meer uit hun bedrijf, carrière en zichzelf te halen.

Momenteel is Maria bezig om haar productlijn uit te breiden en zal er binnenkort ook een cosmeticalijn gelanceerd worden!

Maria heeft onder andere gewerkt voor: